16. mars 2012

AKFO inviterer til omvisning på "Kongelige reiser 1905-2005"

Hvis du er medlem av Skedsmo Kunstforening har AKFO har gleden av å invitere til omvisning på "Kongelige reiser 1905-2005"

Torsdag 29. mars, kl.17:30-18:30

Sted: Kunstindutrimuseet (St. Olavs gate 1 i Oslo)

1913a. 102

Tekst fra AKFO sin nettside: Utstillingen markerer startskuddet for prosjektet "Den kongelige reise", og har reiser som bindeledd mellom monarken og folket som hovedtema. Det fokuseres på reisene til dagens kongepar, men utstillingen følger også inn- og utlandsturene til kong Haakon VII og dronning Maud, kong Olav V og kronprinsesse Märtha. Utstillingen presenterer ca. 250 gjenstander fra de kongelige samlingene. Et gjennomgående tema er reisens estetikk. Utstillingen viser reiseutstyr, drakter, uniformer, ordener og gaver gitt til våre konger og dronninger av utenlandske statsledere på besøk i Norge. Blant høydepunktene er vognen, og draktene og uniformene som ble laget til kroningen i 1906 samt klesdraktene som ble brukt i forbindelse med signingene i 1958 og 1991.

AKFO tilbyr dette arranementet uten kostnader for våre medlemmer. AKFO står for utgifter som er inngangsbilletter og omvisning.

For påmelding send en e-post til kontakt@akfo.no eller ring kontortelefonen 63 81 55 86.

15. mars 2012

Hvor kan man handle kunstmateriell i området?

Vi har tenkt å lage en oversikt over butikker og utsalgssteder i omegn hvor man kan kjøpe kunstmateriell og legge her på bloggen. Så nå trenger vi tips fra dere slik at listen blir så komplett som mulig. Send oss (via kommentarfeltet eller på e-post skedsmokunstforening at gmail.com) navn på butikken hvor du handler ditt materiell!
Hvis du er eier av en slik butikk må du gjerne sende oss en beskrivelse av hvilke produkter/merker du har - og har du et godt tilbud til våre medlemmer så blir vi veldig glade for det ; )

På forhånd takk for hjelpen!

5. mars 2012

Månedens kunstner, Skedsmo Bibliotek, Strømmen

Månedens kunstner på Skedsmo bibliotek i mars, er hobbyfotograf Bjørnar Haugen. Han er 32 år og kommer fra Rælingen.
Bjørnar er utdannet service elektroniker og jobber som tekniker hos Konica Minolta. Han beskriver seg selv som en ivrig hobbyfotograf som alltid har kameraet ved sin side.
Bjørnar er medlem i Rælingen Kunstforenings Fotoklubb og har deltatt på to utstillinger i regi av klubben.
Dette er Bjørnars første separatutstilling.
Utstillingen kan sees i bibliotekets åpningstid:
Mandag - fredag: kl. 11.00 - 19.00
Lørdag: kl. 11.00 - 16.00
Velkommen!